Stjørdalsnytt | www.s-n.no

Når det gjelder nyheter og informasjon, er Norge et land som vet å holde innbyggerne informert. Med en befolkning på litt over 5 millioner mennesker har landet et rikt medielandskap som tilbyr et bredt utvalg av kanaler og kilder for nyheter. Fra tradisjonelle utsalgssteder som aviser og TV-nettverk, til nettplattformer og sosiale medier, har nordmenn mange måter å få tak i når det kommer til aktuelle hendelser.

En av de største aktørene i det norske nyhetsrommet er Stjørdalsnytt – et nyhetsnettsted som har dekket lokale og nasjonale nyheter siden 1996. Stjørdalsnytt, som opererer fra Stjørdalen i Midt-Norge, er en av de eldste og mest etablerte nyhetskildene på nett i Norge. land.

Det som gjør at Stjørdalsnytt skiller seg ut fra andre nyhetskilder på nett er satsingen på kvalitetsjournalistikk. Fra å rapportere om politiske skandaler og store begivenheter, til å dekke nye trender og historier som er relevante for lokalsamfunnet, setter Stjørdalsnytt alltid leserne først.

Hvis du ser etter lokal dekning av høy kvalitet av aktuelle hendelser, sjekk ut Stjørdalsnytt!

Stjørdalsnytt er en regionavis med nyheter og synspunkter fra Stjørdalen og omegn.

Vi er en regionavis med nyheter og utsikt fra Stjørdalen og omegn. Vår leserskare er sammensatt av personer bosatt i kommunene Stjørdalen, Nord-Stjørdal, Sør-Stjørdal og Hallingdal. Avisen kommer ut annenhver torsdag.

  • Avisen ble lansert i 2006, og utgis tre ganger i uken.
  • Avisen Stjørdalsnytt utgis i Stjørdal, Norge. Den ble grunnlagt i , og utgis tre ganger i uken.
  • Avisen dekker lokale nyheter, så vel som nasjonale og internasjonale artikler. Hovedfokuset er på miljøspørsmål, men det inkluderer også historier om politikk, næringsliv og sport.
  • Stjørdalsnytt er en av de mest innflytelsesrike avisene i regionen. Den har en leserskare på rundt 7500 mennesker, og den får ofte ros for sin balanserte dekning av lokale og nasjonale historier.

Nåværende sjefredaktør er Hanne Bjørklund.

Sogn og Fjordane fylkeskommune (Sogn og Fjordane kommune) er en kommune i Sogn og Fjordane fylke, Norge. Kommunen omfatter hele den tradisjonelle bydelen Stjørdal. Kommunens administrasjonssenter er Voss. Andre større byer i kommunen er Bergen og Voss. Befolkningen i kommunen var 47 609 per 1. januar 2017.[1]

  • Sogn og Fjordane fylkeskommune ble opprettet 1. januar 1964 da gamle Stjørdalen kommune ble delt inn i Sogn og Fjordane og Hemsedal kommuner.
  • Bladet har et opplag på 2 eksemplarer.
  • Stjørdalsnytt er en lokalavis fra Hordaland, Norge. Den har et opplag på .

Stjørdalsnytt er en lokalavis fra Hordaland, Norge. Den ble grunnlagt i 1978 og har et opplag på . Avisen utgis hver onsdag og er tilgjengelig i både trykt og nettformat.

Stjørdalsnytt dekker lokale nyheter, politikk, sport og underholdning. Den har også en seksjon kalt «Stjørdalsnæringen» som dekker næringslivsnyheter og hendelser i regionen.

Ser du etter Stjørdalsnytt?, Dens offisielle nettside er www.s-n.no. å vite mer om Stjørdalsnytt les veiledningen nedenfor.

Stjørdals-Nytt

https://www.s-n.no/
Nyheter fra s-n.

SN-25082010 by Hell Communication – Issuu


12. sep. 2010 — t Etterlyser produkter lage av krigsfanger Museum, Stjørdal … etter at StjørdalsNytt videreformidlet en henvendelse til publikum.

Legg igjen en kommentar