Pupsenzo | www.pupsenzo.be

Pupsenzo er en hundekennel i Nederland med fokus på avl av belgiske gjetere. De har oppdratt over 300 belgiske gjetere, og ser nå etter å utvide avlsprogrammet sitt til andre hunderaser.

Hos Pupsenzo elsker vi hundene våre! Vi streber etter å gi dem best mulig omsorg mens de er hos oss. Vår kennel er et trygt sted for hundene våre å leke og sosialisere, og vi tilbyr mange mosjons- og treningsmuligheter. Kom og besøk oss og bli forelsket i en av våre adopterbare hunder! Pupsenzo er en oppdretter av renrasede valper til salgs. Vi har et bredt utvalg av forskjellige raser av valper til salgs, og vi hjelper deg med å finne den perfekte valpen for dine behov.
Vi tilbyr valpene våre til svært rimelige priser, og vi vil samarbeide med deg for å finne best mulig passform for din familie.
Besøk nettsiden vår i dag for å lære mer om valpene våre, og for å se alle de forskjellige rasene vi har tilgjengelig for salg.

Valpestell

Velkommen til bloggen vår! Her kan du finne all den nyeste informasjonen om valpestell, inkludert hvordan du oppdrar en glad og sunn valp. Vi håper du nyter oppholdet og lærer så mye du kan! Hvis du har spørsmål eller bare ønsker å chatte, kan du gjerne kontakte oss via vårt kontaktskjema eller ved å sende en e-post til info@pupsenzo.be. Vi vil gjerne høre fra deg!

Trening av valpen din

Pupsenzo er det perfekte stedet å bringe din nye valp til verden. De har et bredt spekter av treningsalternativer for å passe enhver valps behov, og de er alltid klar for en fangstkamp.

Pupsenzo er en belgisk kennel som spesialiserer seg på å stelle valpen din. De har et bredt utvalg av produkter du kan velge mellom, og vil bidra til å holde valpen din på best mulig måte. Enten du nettopp har begynt eller har tatt vare på valpen din i årevis, har Pupsenzo produktene for å gjøre livet ditt enklere.

Leker med valpen din

Valper er alltid så lekne og elsker å løpe rundt. Når de blir eldre, kan favoritttidsfordrivet deres være å leke med eierne. Her er noen tips om hvordan du kan leke med valpen din – og sørg for at du også har det gøy!

1. Start med å få valpens oppmerksomhet ved å lage bråk eller posere på en måte som gjør den nysgjerrig. Noen ganger er alt du trenger litt intuisjon!

2. Når valpen din er oppmerksom, kan du begynne å spille enkle spill som å hente eller gjemsel. Hvis valpen din er mer avansert, prøv mer kompliserte øvelser som å jage en ball eller lære å ringe en bjelle. Ha det gøy med det – valper elsker å lære nye ting!

3. Unngå å straffe valpen din fysisk hvis den gjør noe galt – dette vil bare få den til å føle seg redd og frustrert. Bruk i stedet verbale kommandoer (som «sitte» eller «ned») og fysiske signaler (som klapping) for å forsterke god oppførsel. Dere vil begge ha mye moro i prosessen!

Konklusjon

Pupsenzo er en kennel som er spesielt fokusert på hundesport. De har et bredt utvalg av hundeutstyr, hundehus og andre produkter for hundeutøveren. Du finner også alle slags personlige hygieneartikler, som sjampo og badekar. Vi er veldig fornøyd med vår erfaring med Pupsenzo!

Leter du etter Pupsenzo?, den offisielle nettsiden er www.pupsenzo.be. Les veiledningen nedenfor for å lære mer om Pupsenzo.

Kennel Pups&Zo – Bolkshof

https://www.pupsenzo.be/nl/kennel/
Valper til salgs hos kennel Pups en Zo. Leter du etter en ny valp? Kennel Pups&Zo hjelper deg gjerne. Alle våre valper til salgs kommer fra…

Bolkshof

https://www.pupsenzo.be/nl/
Valper til salgs hos kennel Pups en Zo. Leter du etter en ny valp? Kennel Pups&Zo hjelper deg gjerne. Alle våre valper til salgs kommer fra…

Pups-and-Zo – Hjem | facebook

https://m.facebook.com/Pups-en-Zo-487264921405589/
Også flott ute med friske temperaturer, et skjerf, caps, genser, se på oss alle på vår sanntidsnettside www.pupsenzo.be eller kom uten forpliktelse…

Svindel – Klage på valper og Zo via Test-Achat

https://www.test-aankoop.be/klagen/publice-doelen/publice-klacht?referenceid=CPTBE01008465-53
12. august 2020 — til: Pups en Zo … Kjære, finn svaret vårt i vedlegg Vennlig hilsen Dirk Verhoeven info@pupsenzo.be Mobiltelefon 0497 …

Pupsenzo | 2dehands

https://www.2dehands.be/u/pupsenzo/27548850/
Alle annonser fra Pupsenzo på 2dehands. Se utvalget av Pupsenzo og finn produkter og tjenester til attraktive priser!

Liste over kjente oppdrettere – Kjøp aldri en valp her

https://www.koophiernooiteenpuppy.com/lijst-met-known-broodfokkers-2/
31. des. 2021 — Oppdretterliste: Felicanis, Hoeve Hoogland, Happy Doggy, Woefkesranch, Pupsenzo, Hezehof, Rashonden Waasland, Debrabandere, Dog cat and co, …

≥ Pups-and-zo fra Merksplas – Annonser på Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/u/pups-en-zo/55557/
Alle annonser fra Pups-en-zo, Merksplas på Marktplaats. Se utvalget av Pups-en-zo og finn produkter og tjenester til attraktive priser!

Patricia Paay får rasende reaksjoner av ny valp – RTL …

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/ artikel/3899311/patricia-paay- Krijgt-woedende- reacts-door-nieuwe-pup
5. april. 2018 — Tidligere i dag deler Facebook-siden Pupsenzo at hun har kjøpt en ny hund av dem, og at dette ser ut til å være en av de største hundeoppdretterne …

Kjøp aldri hunder i BOLKSHOF eller ANIMAL EXPRESS – Radar

https://radar.avrotros.nl/forum/dierenleed-f75/koop-nooit-honden-in-bolkshof-of-animal-express-t126151-s20.html
14. okt. 2017 – Bolkshof fra Rijkevorsel har siden skiftet navn til «Pups en Zo». Det er tydeligvis flamsk for valper og innavl.

Kennelvalper og så – Bedriftskatalog Belgia

https://be.revieweuro.com/antwerp/kennel-puppies-and-so-260893
Nettsted, www.pupsenzo.be … Hentet vår Cocker Spaniel i dag hos Pups en Zo. … Vi fikk et veldig sunt og sterkt dyr fra valper og sånt.

pups-en-zo (@pups_en_zo) • Instagram-bilder og -videoer

https://www.instagram.com/pups_en_zo/
pups-en-zo. pupsenzo.be. sitt profilbilde.. 105 innlegg · 721 følgere · 17 følger · Foto av pups-en-zo i Merksplas. Kan være et bilde av en hund.

Pups And Zo – Turnhout – Kompass

https://be.kompass.com/c/pups-en-zo/be0418307/
29. august 2021 — Juridisk informasjon – Pups En Zo ; 2009 · BVBA/SPRL/GmbH · Avl andre dyr (01490). Se kompassklassifiseringen 2183811478.

Pups-in-Zo (2022) – PetoMeta

https://www.petometa.com/BE/Unknown/487264921405589/Pups-en-Zo
Mopshoud valper forblir små all info www.pupsenzo.be. Bilder fra Pups-en-Zos innlegg 12/11/2021. SE Vårt nye kull med chowchow-valper nyter …

Legg igjen en kommentar