Klaretjern | www.aremark.kommune.no

Aremark kommune og Klaretjern

Aremark kommune og Klaretjern er to nye hjemmesider som ble lansert i dag. Kommunen vil bruke websiden til å dele viktige informasjoner om kommunen med innbyggerne, samtidig som dette kan være en utfordring for annonsørene.

Klaretjern

Aremark kommune og Klaretjern

Aremark kommune og Klaretjern er to sentrale aktører innenfor turisme i kommunen. Aremark kommune har et utviklingsområde på landet rundt Klaretjern, og tilbyr mange fasiliteter for turister. Klaretjern er en attraktiv turistattraksjon med mange sykler som kan begrense turen til det historiske senteret. Det finnes to severdigheter i området, Kvernfjellet og Jotunheimen, som er svært populære blant skikkelig gående turister.

Kvantitet og kvalitet på oppvarming

Aremark kommune og Klaretjern har etablert et samarbeid om å opprette en kvalitetsregistrering av oppvarming i kommunen. Registreringen skal bidra til å bedre kvantitet og kvalitet på oppvarmingen i kommunen.

Sikkerhet i forbindelse med elektrisk vakt

Personvern og data er viktige temaer for Aremark kommune som leverandør av elektronisk vakt. Samtidig må det ikke skje noen hemmeligholdelse av personopplysninger, slik at alle kan føle seg trygge. Derfor har kommunen tatt initiativ til et nettverk med andre kommuner om sikkerhet og personvern. Dette nettverket vil blant annet bidra til å lære av erfaringer fra andre kommuner, og samarbeide om tiltak for å redusere risiko for samfunnsnyttig hacking.

Ungdom er involvert i prosjektet

Aremark kommune og Klaretjern har startet et prosjekt for unge.

Det er Ungdom i Aremark som er involvert i prosjektet, og de skal utvikle en app for å hjelpe personer med psykiske lidelser. Prosjektet heter «KlarTjeneste» og handler om å bygge nettverk mellom helsepersonell og brukere med psykiske lidelser, for å få de tilbake i jobb eller utdanning.

Resultater av prosjektet

Aremark kommune og Klaretjern har vært en del av prosjektet siden 2011. Dette har blant annet gjort at det er bygget nytt skilt på E18, noe som har bidratt til økt trafikk. I 2018 ble det blant annet lagt ut et nytt asfaltlag i området rundt Klaretjern.

Kommunen vil videreføre aktiviteter

Aremark kommune vil videreføre aktiviteterne i Klaretjern. Aktiviteterne skal gi unge mennesker mulighet til å utvikle seg godt, og samtidig motivere andre til å delta i aktiviteter. Dette er viktig for å holde det attraktive for unge mennesker å bosette seg i kommunen.

Les mer om aktivit

Aremark kommune og Klaretjern er et godt eksempel på hvordan man kan jobbe sammen for å skape en positiv miljøutvikling. Dette er en viktig årsak til at Aremark kommune har fått en såpass høy score i Environment Week’s prestisjeundersøkelse som de har.

Ser du etter Klaretjern?, Dens offisielle nettside er www.aremark.kommune.no. å vite mer om Klaretjern les veiledningen nedenfor.

Aremark kommune og Klaretjern

https://www.aremark.kommune.no/aremark-kommune-og-klaretjern.6293488-507446.html
21. apr. 2020 — Grunnen til at Klaretjern er så attraktiv er dets klarhet. Årsaken til at vannet er så klart er fordi vannet inneholder mye aluminium. Dette gir …

Klaretjern – Dykkepedia

https://dykkepedia.com/wiki/Klaretjern
Beskrivelse av dykkested. Klaretjern er et ferskvann i Aremark som er kjent for sitt krystallklare og blå vann. Det finnes ikke dyreliv her.

Klaretjern på Gule Siders kart

https://kart.gulesider.no/s%C3%B8k/klaretjern
Klaretjern. Aremark. Veibeskrivelse Start Gule Sider Navigasjon Kollektivtrafikk. Eiendom · Om cookies © Lantmäteriet/OptiWay AB.

Klaretjern : Limnologisk undersøkelse og termikkmodellering

https://www.duo.uio.no/handle/10852/11659
av T Pedersen · 2007 · Sitert av 1 — Klaretjern er en dimiktisk innsjø som ligger i Aremark kommune i Østfold fylke (59 8′ 18» N og 11 38′ 54» Ø). Innsjøen har ingen innløp, kun tilsig fra …

Klaretjern – DIVESITESNORWAY

https://divesitesnorway.no/klaretjern/
Klaretjern i Aremark er viden kjent blant dykkere på grunn av sitt glassklare vann! Årsaken til at vannet er så klart er fordi vannet inneholder mye …

Bad – Visit Indre Østfold

https://www.visitoestfold.com/no/indre-ostfold/artikler/bad/
Klaretjern i Aremark er et tjern som vekker oppsikt hos både badende og sportdykkere med sitt krystallklare vann og myter om Klaretjernormen.

Stengt parkering ved Klaretjern: – Jeg er bekymret for slitasjen …

https://www.ha-halden.no/stengt-parkering-ved-klaretjern-jeg-er-bekymret-for-slitasjen-rundt-tjernet/s/5-20-990044
21. jul. 2021 — Klaretjern er et såkalt blåtjern, og det kjennetegnes med det klare, blå vannet. Høyt nivå av aluminium gjør vannet så surt at ingenting vil …

På stadig jakt etter Klaretjernormen – NRK Oslo og Viken

https://www.nrk.no/osloogviken/pa-stadig-jakt-etter-klaretjernormen-1.12450830
10. jul. 2015 — Klaretjern i Aremark er viden kjent blant norske sportsdykkere for sitt glassklare vann, men enkelte hevder tjernet likevel skjuler en …

Hvordan komme til Klaretjern i Aremark via Buss? – Moovit

https://moovitapp.com/index/nb/kollektivtransport-Klaretjern-Norway-site_16890493-1679
Veibeskrivelse til Klaretjern (Aremark) med offentlig transport. Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Klaretjern. Buss: 631 …

Klartjern – Oslofjorden Dykkesenter

Klartjern


5. jun. 2018 — Klartjern er et ferskvann ca 20 minutter opp forbi festningen i Halden og er et kjent dykkested for den klare sikten!

Klaretjern – Pensjonisten

Klaretjern
18. jan. 2020 — Denne lørdagen ble det Klaretjern i Aremark. Dette er en liten sjø man som regel kjører forbi, men som navnet antyder så er det klart vann …

Klaretjern – Værvarsel – Yr

https://www.yr.no/nb/v%C3%A6rvarsel/daglig-tabell/1-35260/Norge/Viken/Aremark/Klaretjern
Klaretjern. Tjern, Aremark (Viken), 153 moh. Trykk for å vise informasjon om dette stedet. VærvarselVærvarsel · I nærhetenI nærheten.

Klaretjern – Lunner, Norway – Lake | Facebook

https://m.facebook.com/profile.php?id=157693927629527&__tn__=C-R
Klaretjern, Lunner, Norway. 109 likes · 1047 were here. Lake.

Legg igjen en kommentar