Hardanger Folkeblad | www.hardanger-folkeblad.no

Hardanger Folkeblad er en regionavis i Hardanger, Norge. I denne artikkelen lærer du om avisens historie, lesertall og hvordan AI kan hjelpe avisen med å holde tritt med de siste trendene innen digital innholdsmarkedsføring.

Hardanger Folkeblad tilbyr en abonnementssats for enkeltpersoner på 100 kroner i året. For de som ønsker å få avisen levert direkte hjem, er abonnementsprisen 150 kroner i året. Hardanger Folkeblad tilbyr også nettabonnement til 20 kroner i måneden.

Hardanger Folkeblad er en av de eldste avisene i Norge. Den ble etablert i 1843 og utgis hver torsdag. Avisen har et opplag på ca 16.000 eksemplarer.

Slik abonnerer du

Hvis du ønsker å motta blogginnleggene våre på e-post, følg disse enkle trinnene:

1. Klikk på «Abonner»-knappen øverst på denne siden.
2. Fyll ut nødvendig informasjon i skjemaet, og klikk på «Send».
3. Du vil automatisk abonnere på bloggen vår, og vi vil sende deg en e-postvarsling hver gang et nytt innlegg publiseres.

Den redaksjonelle prosessen

Hardanger Folkeblad bruker lang tid på å produsere et enkelt nummer, og det gjenspeiles i den redaksjonelle prosessen.

Det første trinnet er å komme opp med en idé til problemet. Dette kan være alt fra en historie om en hendelse eller en nyhet til en kronikk om et emne som er interessant for leserne. Når ideen er godkjent av redaksjonen, må den gjøres om til en historie. Dette innebærer å undersøke temaet, intervjue personer som kan gi informasjon, og finne bilder og annet visuelt som vil hjelpe til med å illustrere artikkelen.

Når historien er ferdigstilt, må den redigeres. Dette inkluderer å sørge for at all grammatikk og stavemåte er korrekt, samt fikse eventuelle faktafeil som kan ha blitt gjort. Når den er godkjent av redaktørene, går den gjennom kopiredigering og går deretter til layout. Under layout velges fonter, grafikk legges til, og eventuelle andre endringer i siste liten gjøres før de endelig skrives ut.

Om forfatterne

Hardanger Folkeblad (www.hardanger-folkeblad.no) er en regional dagsavis som utgis i Hardangerregionen. Den ble grunnlagt i 1904 og er den eldste kontinuerlig utgitte regionavisen i Norge. Avisen eies av Norsk Medieselskap, som også utgir Aftenposten, Nettavisen, Verdens Gang og Klassekampen.

Ser du etter Hardanger Folkeblad?, Dens offisielle nettside er www.hardanger-folkeblad.no. å vite mer om Hardanger Folkeblad les veiledningen nedenfor.

Hardanger Folkeblad

https://www.hardanger-folkeblad.no/
Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.

Hardanger Folkeblad – Home | Facebook

https://www.facebook.com/Hardangerfolkebladavis/
Hardanger Folkeblad, Odda, Norway. 7400 likes · 772 talking about this. Lokalavisa for Ullensvang og Eidfjord kommunar. Hovudkontor i Odda, men tek…

Hardanger Folkeblad – Landslaget for lokalaviser

https://lla.no/lokalavis/hardanger-folkeblad-2/
Hardanger Folkeblad. Adresse: Tyssedalsvegen 10 A 5750 ODDA; Telefon: 53 65 06 00; Daglig leder: Eivind Dahle Sjåstad 917 48 028 eivind@hardanger-folkeblad.

Hardanger Folkeblad – Amedia AS

https://www.amedia.no/aviser/amedias-aviser/item/hardanger-folkeblad
Hardanger Folkeblad ble etablert i 1949, av arbeiderbevegelsen med mål om å samle hele regionen bak en avis. Slik gikk det ikke. Hardanger Folkeblad ble …

Hardanger Folkeblad – Forsidene

https://www.forsidene.no/vis/hardanger-folkeblad
Nyeste forside for Hardanger Folkeblad. En av 230 forsider som kan sees på forsidene.no.

Hardanger Folkeblad AS, Odda, Ullensvang – 1881.no

https://www.1881.no/avis/avis-vestland/avis-odda/hardanger-folkeblad-as_100197478S1/
Hardanger Folkeblad AS fra , Vestland. Avis.

Hordaland Folkeblad

Front


På jakt etter nyhende frå Kvam og Ullensvang? Hordaland Folkeblad er ei uavhengig lokalavis som gir deg siste nyhende, kultur, sport og meiningar.

Annonser med Hardanger Folkeblad – Ocast

https://ocast.com/no/hardanger-folkeblad
Hardanger Folkeblad holder til i Odda og dekker kommunene Ullensvang og Eidfjord. Avisa kom ut første gang i 1949 og har hele tiden hatt en unik posisjon i …

Hardanger Folkeblad

https://nn.wikipedia.org/wiki/Hardanger_Folkeblad
Hardanger Folkeblad er ei avis som vert utgjeven i Odda i Vestland fylke. Redaktør er Trygve Syse. Avisa har fem redaksjonelle medarbeidarar.

Hardanger Folkeblad – Store norske leksikon

https://snl.no/Hardanger_Folkeblad
22. des. 2021 — Artikkelstart. Hardanger Folkeblad er ei lokalavis som kjem ut i Odda og er einaste lokalavisa som dekkjer Odda, Ullensvang og Eidfjord kommuner …

Hardanger Folkeblad (@hardangerfolkebladavis) • Instagram …

https://www.instagram.com/hardangerfolkebladavis/
2045 følgere, 1610 følgere, 72 innlegg – Se Instagram-bilder og videoer fra Hardanger Folkeblad (@hardangerfolkebladavis)

Hardanger Folkeblad AS – 957427790 – Odda – Proff

https://www.proff.no/selskap/hardanger-folkeblad-as/odda/aviser-fagblader-og-tidsskrifter/IFU100E0ZDB/
Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Hardanger Folkeblad AS, 957427790. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og …

Hardanger Folkeblad – Nasjonalbiblioteket

https://www.nb.no/items/a27cb7dc70ec6fdbe49540b83e71b7a1?searchText=
Logg inn. Tilgang. Tilgang i norske bibliotek. Tittel. Hardanger Folkeblad, tirsdag 8. juni 2021. Publisert. Norge, Vestland, Ullensvang, 08.06.2021.

Legg igjen en kommentar