Dierenasiel Genk | dierenasielgenk.be

Dyrehjem Genk er et dyrehjem i Genk, Vallonia. Adressen til dette dyrehjemmet er Roemerberg 6, 2000 Antwerpen. Her finner du all informasjon om dette dyrehjemmet, samt bilder og videoer av dyrene. Du kan også kontakte dyrevernet.

Animal Shelter Genk Oversikt

Dierenasiel Genk er en belgisk basert dyrevelferdsorganisasjon som spesialiserer seg på omsorg for selskapsdyr. Helligdommen ble grunnlagt i 1992 og huser i dag rundt 100 dyr, inkludert hunder, katter, kaniner, marsvin og et esel.
Dierenasiel Genk er en høyt respektert dyrevelferdsorganisasjon og har blitt anerkjent med flere prestisjetunge priser, inkludert ECOS Award for Environmental Achievement i 2016.

Helligdommen tilbyr besøkende en rekke aktiviteter og tjenester, inkludert hundevandring, kattebrett og ridning. I tillegg til å gi omsorg for dyr, fremmer Dierenasiel Genk også bevissthet om dyrevelferd blant allmennheten. Besøkende kan lære om viktigheten av riktig dyrestell fra personalet ved helligdommen, og til og med ta del i noen av aktivitetene som er tilgjengelige på stedet.

Hvis du leter etter en utmerket måte å tilbringe en dag ute med kjæledyret ditt, eller ønsker å lære mer om viktigheten av dyrevelferd, så besøk Dierenasiel Genk.

Tjenester levert av Animal Shelter Genk

Dierenasiel Genk er et kjæledyrsenter som tilbyr et bredt utvalg av tjenester for både hunder og katter. Senteret har en veterinær på stedet, samt ansatte som er dyktige innen hundetrening og kattestell. Dierenasiel Genk tilbyr også et bredt spekter av tjenester, som stell, fôring og ombordstigning.

Kostnader for tjenester ved Animal Shelter Genk

Dierenasiel Genk tilbyr et bredt spekter av tjenester for å holde dyrene dine glade og sunne. Fra internat til barnehage, vi har alt du trenger for å sørge for at dine pelskledde venner blir tatt vare på. La oss ta en titt på noen av kostnadene forbundet med å holde dyrene dine på Dierenasiel Genk.

Prisen for å gå ombord på et dyr starter på €9 per dag. For en katt eller liten hund inkluderer denne avgiften mat, vann og et trygt sted å sove. For større dyr, som hester eller hunder, går prisen opp til €14 per dag. Prisen for barnehage er €7 per dag for katter og €10 per dag for hunder. Denne avgiften inkluderer mat, vann, leketid og et trygt sted for kjæledyret ditt å sove.

Kundeanmeldelser av Animal Shelter Genk

Dierenasiel Genk er et flott sted å ta med kjæledyrene dine. Alle ansatte er svært vennlige og kunnskapsrike om dyr, og de tar seg tid til å bli kjent med kjæledyret ditt. Fasilitetene er veldig rene og godt vedlikeholdt, og prisene er svært rimelige. Jeg anbefaler Dierenasiel Genk på det sterkeste!

Konklusjon

Vi i dierenasielgenk.be vil gjerne takke deg for at du tok deg tid til å lese nettsiden vår. Vi håper at du har funnet alt du trenger på denne siden, og at vi kan svare på alle spørsmål eller bekymringer du måtte ha om fristedet vårt og dets dyr. Hvis ikke, kan du gjerne kontakte oss på e-post på info@dierenasielgenk.be eller på telefon på +32 499 890 070. Vi ser frem til å høre fra deg!

Leter du etter Dierenasiel Genk?, den offisielle nettsiden er Dierenasielgenk.be. Les guiden nedenfor for mer informasjon om Animal Shelter Genk.

Dyrehjem Genk: Hjem

https://dierenasielgenk.be/
Den ideelle organisasjonen Dierenasiel Genk har vært forpliktet til å ta vare på hunder og katter i 30 år. Målet vårt er å gi våre firbeinte venner et «for alltid hjem» …

Hunder – Dyresenter Genk

https://dierenasielgenk.be/honden/
21. nov. 2020 — Adopsjon av hund skjer kun etter avtale.

Animal Shelter Genk Vzw – Adopter et dyr

https://www.adopteereendier.be/dierenasielen/dierenasiel-genk-vzw
Ikke bare hunder og katter, men også gnagere, kaniner og fugler er godt representert. Disse dyrene er herreløse, gitt opp av eieren eller i …

Animal Shelter Genk – Hjem | facebook

https://www.facebook.com/DierenasielGenk/
Dierenasiel Genk, Genk, Belgia. 28323 liker · 1330 snakker om dette · 1190 var her. vzw Dyrehjem Genk.

Organisasjoner | Animal Shelter Genk – Adopteer.be

https://www.adopteer.be/organisatie/dierenasiel-genk
Vi gir lydyr et nytt hjem. Hunder, katter, gnagere, fugler og engdyr.

Animal Shelter Genk (@Animal ShelterGenk) / Twitter

https://twitter.com/dierenasielgenk
Europalaan 13 Genk Tlf: 089/35.70.09 http://t.co/aqXHa3za info@dierenasielgenk.be Kontonummer: 235-0261700-06 IBAN: BE85 2350 26BABE BIC:GEBABE BIC:GEBABEBIC .

Limburg dyretilfluktsrom

https://www.limburg.be/Limburg/dierenopvang/Limburgse-dierenasielen.html
Hunder og katter. Dyrehjem Genk,. Europalaan 11 i 3600 Genk; tlf. 089 35 70 09; e-post info@dierenasielgenk.be; kontonummer: BE 85 2350 2617 0006.

vzw Dierenasiel Genk (@animalasielgenk) • Instagram-bilder …

https://www.instagram.com/dierenasielgenk/
3687 følgere, 24 følgere, 287 innlegg – Se Instagram-bilder og videoer fra vzw Dierenasiel Genk (@dierenasielgenk)

GENK DYREEIENDOM | LinkedIn

https://be.linkedin.com/company/dierenasiel-genk
DYR ASIEL GENK | 6 følgere på LinkedIn. ANIMAL ASILE GENK er et selskap basert på 13 Europalaan, Genk, Belgia.

Dyrehjem i Genk dobler i areal på nytt sted

https://www.genk.be/dierenasiel-genk-verdoublet-in-surface-op-nieuwe-location
19. mars. 2021 — Dyresenter Genk er det største dyresenteret i vår provins. 11 kommuner er tilknyttet dette krisesenteret og det er mulig at i …

dyrehjem genk – Gule Sider

https://www.goudengids.be/bedrijf/Genk/L1182521/DierenASIEL+GENK/
Ring oss. GENK DYREASYL, Genk. anmeldelser: «Vi fikk vår katt Floor på dyreinternatet i Genk. Vår forrige katt Cato hadde dødd og vi lette etter noe igjen.

Animal Shelter Genk (VZW) – Genk (3600) – BE 0434.584.645

https://www.companyweb.be/bedrijf/dierenasiel-genk/vzw/434584645
Se adressedetaljer, økonomisk helse og styret til Dierenasiel Genk fra Genk. … Publikasjoner Belgian Official Gazette of Animal Shelter Genk …

dyrehjem Genk | Radio 2

https://radio2.be/tags/dierenasiel-genk
Dierenasiel Genk søker fosterfamilier for kattunger. De leter etter meg i Dyresenteret i Genk… Ingen hundebesøk i Dyresenteret Genk foreløpig.

Legg igjen en kommentar